3243432435333Учитель фізкультури школи №55 у Львові під час уроку вдарив першокласника по руці. Про це повідомила мати постраждалого хлопчика Анастасія Винокурова.

"Федю вдарив по руці вчитель фізкультури - як вам таке, друзі? 2018 рік, Нова українська школа, в кожному класі - проектор, індивідуальні парти та інші атрибути, але зате можна взяти і тріснути дитини по руці. Звичайно, ти ж - дорослий чоловік, учитель, а першокласник не відпустив сітку по твоїй команді. О, стоп, оновлення - Федя, сказав, що просто підійшов і вдарив.

Що треба робити, коротше, якщо дитина тримається за сітку, або бігає, або сидить, або стоїть? - правильно, вмазати йому.

Федя плакав, класний керівник йому руку розтерла, пошкодувала, сказала, що дітей бити не можна. За словами Федька, вчитель начебто вибачився, але Федя не чув точно, бо плакав.

Директор у мене по телефону з'ясовував, чому Федю вдарив вчитель. Начебто є «окнорм» пояснення. І сказав написати заяву, щоб вони «провели розслідування».

Тобто я в день народження свого сина пішла до директора в приймальню писати заяву про те, що мою дитину вдарив вчитель. Класно, правда?", - сказано у дописі матері у Фейсбуку.

У спортивному залі школи стоять камери відеоспостереження, які зафіксували випадок. Директор школи Ігор Галушко не спростовує інформацію про інцидент, але вини вчителя у цьому також не бачить.