6 doroga 600x400Служба автомобільних доріг Львівської області оголосила тендер на ремонт доріг, в який включено багато об'єктів без розбивки їх на окремі лоти, а вартість становить 646 млн гривень (з ПДВ). Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефедов вважає дивним такий вибір форми тендера.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

"Якось в тендер закинули дуже багато об'єктів. Відразу планується відремонтувати дорогу Львів-Краковець, транспортну розв'язку Львів-Краковець, Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква, під'їзд до Львова, Рава-Руська - Яворів - Судова Вишня, Тернопіль - Львів - Рава-Руська, Угринів-Хоробрів, Львів-Радехів-Луцьк. в одній закупівлю об'єднані аж 8 об'єктів, хоча мав би бути один об'єкт на тендер або ж тендер на багато лотів. Є ще багато чого цікавого в тендерній документації, але для мене також дуже дивно, що не було ніяких опитувань, вимог або скарг ", - зазначив Нефьодов на своїй сторінці в Facebook.

Він попросив Державну аудиторську службу перевірити цей тендер.

На сайті ProZorro зазначено, що тендер оголошений 12 вересня, звертатися за роз'ясненнями можна було до 5 жовтня. Аукціон заплановано провести 20 листопада.

Поки що немає інформації про потенційних претендентів на участь в тендері.