уууууууууууууУ мережі з'явилася інформація про те, що у Львові на рекламний борд політичної партії «Слуга Народу» невідомі нанесли антисемітську надпис, пише jewishnews.

"Як очільник Львівської облдержадміністрації категорично засуджую такі дії, які є ксенофобськими за своїм змістом. І тут значення не має партійна приналежність.
Ми усі повинні пам’ятати, що живемо в багатонаціональній та багаторелігійній країні. Тому подібні речі сьогодні є дикунством", - прокоментував це на своїй сторінці у Фейсбук Максим Козицький.

До політичного слогану «Буде так, як вирішиш ти» дописали слова «Ж ** ів НЕ». В результаті вийшов напис «Ж ** ів не буде, так як вирішиш ти».

Об'єднана єврейська громада України за допомогою представників Львівського товариства єврейської культури імені Шолом-Алейхема (входить до складу ОЄГУ) встановила місце розташування рекламного борда і повідомила про подію в обласний осередок партії «Слуга Народу».

По приїзду на місце події, представники партії побачили, що антисемітська напис був стерта. У партії дали обіцянку негайно відреагувати на прояв антисемітизму і звернутися в правоохоронні органи.