125362857 196944201873070 4307465231836448527 nОдному з кандидатів на голову Дрогобицької ОТГ Андрію Веселому присвятили газету, аби дискредитувати його перед виборами. Про це повідомив Роман Касюхнич, оприлюднивши фото новоствореної газети.

"У листопаді 2020 року світ побачило перше видання інформаційного бюлетеня "Дрогобицькі вісті". Більше того, його у своїх хвіртках сьогодні вранці вже знайшли мешканці сіл Дрогобицької ОТГ, в тому числі Брониці. Чи побачить світ випуск №2? - Мабуть, ні", - пише Роман Касюхнич.

На першій сторінці видання розміщена стаття під назвою "Вибори по-Дрогобицьки, або" весела братва" рветься до влади".

"Текст цієї публікації - це повна дискредитація особи одного кандидатів на голову Дрогобицької ОТГ Андрія Веселого. У ній без будь-яких конкретних фактів у стилі публіцистичної розповіді з негативного боку описано діяльність Андрія Веселого та всієї його родини.

А дискредитувати кандидата на голову Дрогобицької ОТГ Андрія Веселого потрібно до виборів, які відбудуться вже наступного тижня. Тому другий випуск видання "Дрогобицькі вісті" може вийти лише в тому випадку, якщо потрібно буде "випустити в світ" ще одну замовну інформацію до виборів 22 листопада", - пояснює Роман Касюхнич.

На своїй сторінці у мережі "Facebook" Андрій Веселий натякає, що це видання - це справа рук його опонента, діючого мера Тараса Кучми.

"Дуже важко здогадатися, хто є справжнім замовником таких брудних і примітивних технологій. В першому турі жертвою став кандидат від ЄС пан Михайло Задорожний, в другому - вже я. Можна лише позаздрити Тарасу Ярославовичу Кучмі, якого ця біда послідовно оминає", - пише Андрій Веселий.

Користувачі соцмереж додають, що перед першим туром виборів мера про Михайла Задорожного випустили газету "Перша правдива", а про Андрія Веселого вже бюлетень "Дрогобицькі вісті". Отож припускають, що перед виборами "жовтих" друкованих ЗМІ у Дрогобичі додалося.

До слова, стаття такого ж змісту про Андрія Веселого розміщені і на сайті "4studio".

Також Андрій Веселий закликав Тараса Кучму "у зв'язку з тим, що його особа зазнала в цій кампанії найменше брудних чорних технологій, знайти в собі сміливість, і з'явитися на дебати, щоб подивитися нарешті людям в очі, а не тільки роздавати чужими руками брудні агітки про конкурентів".

Нагадаємо, що декілька днів тому кандидат на голову Дрогобицької ОТГ Андрій Веселий заявив, що йде на компроміс задля дебатів між двома кандидатами перед громадою, а не з екранів телевізора. У зв’язку з тим, що Тарас Кучма категорично відмовився брати участь у дебатах біля сміттєзвалища на вулиці Гайдамацькій, Андрій Веселий, проконсультувавшись з громадою, запропонував провести дебати на площі Тараса Шевченка, де і чекатиме свого опонента у вівторок, 17 листопада, о 17:00.

125389897 196944225206401 329897269098840408 n