845865465784545-річна дівчинка з України, яка випала з балкону квартири на четвертому поверсі, перенесла політравму — пошкодження голови, черевної порожнини та кінцівок.

Інцидент стався у понеділок 18 січня, у Верушуві (Лодзьке воєводство). Близько 6.00, поліцейські отримали повідомлення про те, що 5-річна дівчинка випала з балкона квартири на четвертому поверсі, пише inpoland.net.pl

Співробітники встановили, що батьки дитини, 42-річна мати та 45-річний батько були тверезими. На момент інциденту мати була відсутня лише 20 хвилин — жінка проводила чоловіка на роботу.

Дівчина пройшла попередні медичні обстеження, а також має серцево-судинну та дихальну функції, — сказав Вітольд Машкевич, завідувач відділення дитячої хірургії та травматології.

Він додав, що процес лікування 5-річної дитини триватиме, прогноз хороший. Батьки дівчинки беруть участь у лікуванні та дуже зацікавлені у здоров’ї дитини.

Подружжя приїхало до Верушува з України за кілька тижнів до нешастя. Кілька днів тому вони привезли свою маленьку доньку до міста, знайшовши квартиру та роботу.

Розслідування щодо безпосереднього ризику загибелі людей або серйозної шкоди здоров’ю проводить окружна прокуратура у Велюні.