hdhahadhhah
фото умовне
Спершу, 18-річний житель райцентру заявив про викрадення його автомобіля ВАЗ-21013. За словами заявника, «Жигулі» були викрадені вночі.

Так, у Радехові поліцейським вдалося затримати зловмисника, причетного до незаконного заволодіння автомобілем

Тепер, слідчі Радехівського відділення поліції повідомили раніше судимому 19-річному жителю райцентру про підозру у вчиненні злочину, за рішенням суду він перебуває під вартою.

a140453015 5489278147779212 138650001817306431 n
фото поліції

20 січня у Радехівське відділення поліції надійшло повідомлення від 18-річного жителя райцентру про викрадення його автомобіля ВАЗ-21013. За словами заявника, «Жигулі» були викрадені вночі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, спеціалісти-криміналісти та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 19-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Про це інформує відділ комунікації поліції у Львівській області.

Невдовзі ж, оперативники кримінальної поліції розшукали викрадений автомобіль, який зловмисник заховав на території закинутого заводу у місті.

Слідчі Радехівського відділення поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

За рішенням суду підозрюваний перебуває під вартою. Викрадені «Жигулі» правоохоронці вилучили, досудове розслідування триває.