dddddd245408
фото умовне
Інформацію про цього чоловіка розмістила Анна Сивірська в одній з фб-груп, аргументуючи це тим, що він причетний до масового знищення собак. "В нашому місті проживає серійний живодер... Один з лідерів догкіллерів України. Інструктор дохгантерів по тактиці знищення собак...", - пише вона.

Також, як зазначає Анна: "..Винен в масових отруєннях собак у Львові, Києві та інших містах України. В 2013 році були відкриті кримінальні справи за статею  "жорстоке поводження з тваринами".

Були заяви, були свідки.

Але повна бездіяльність поліції та байдужість суспільства сприяють активній діяльності живодера по сьогоднішній день. На сайтах та форумах живодерів має нік "marandus" та " Johnnie Wolker".

Бере активну участь в пропаганді вбивства собак в популярних групах Львова, Луцька, Харкова, Одеси. Під виглядом молодих дівчат, багатодітних мам пише дезінформаційні пости з метою пропаганди насильства над вуличними тваринами.

Дуже жорстокий, цинічний, обережний. Перед своїми рейдами проводить розвідку районів. Закінчив університет "Львівська Політехніка", - говорить жінка.

У фб-пості Анни Сибірської вказано особисті дані хлопця, якого звинувачують.

З етичних міркувань ми, редакція "Форпосту" не вказуємо та не публікуємо його прізвища і фото. Хоча, у соцмережі ця інформація відкрита для широкого загалу.

І, як стало відомо, в Україні ж діє картотека вітчизняних живодерів за цим посиланням і там вказана інформація про вищеназваного львів'янина.

"Форпост" відслідковуватиме цю ситуацію і також, якщо комусь відомі факти знущань над тваринами, обов'язково звертайтесь у поліцію.

Відтак, дописувачка в фб-групі Анна вказала й адресу цього місцевого мешканця, який, за її словами знущається над тваринами, вбиваючи їх:

"Названа й адреса проживання. Проживає за адресою вул. Городоцька 245, кв. 52.  Прописаний вул. Шевченко 346, кв. 10. Панічно боїться бути опізнаним. Тому уважно дивимось та запам'ятовуємо".