ce94cb3 690Мер Львова Андрій Садовий у своєму Телеграм-каналі подякував небайдужим львів’янам, які долучилися до прибирання вулиць від снігу, та розповів про подальші дії у найближчі кілька днів.

"Останню добу місто активно очищають від снігу всі комунальні служби та шляхоремонтні підприємства.
Дякуємо за допомогу військовим частинам, курсантам університету БЖД та ліцею ім. Героїв Крут і всім небайдужим львів’янам! Попри постійний снігопад, ситуація на дорогах стала відчутно кращою", - зазначив Садовий.

Гідрометцентр попереджає про значні опади на четвер та п’ятницю. Тому прохання до львів’ян:

  • Без зайвої необхідності не користуватись приватним транспортом, а якщо все ж така потреба є, то не паркуватись на проїжджих частинах та поворотах. Це блокує проїзд для громадського транспорту та снігоочисної техніки.
  •  Школи спільно з батьками вирішуватимуть, у якому форматі проводити навчання у четвер та п’ятницю. І з цього одразу випливає прохання до роботодавців дозволити своїм працівникам виконувати роботу дистанційно. Школи точно будуть відкритими, тож якщо дитина не має з ким залишитись вдома, то звичайно може навчатись офлайн.

"Нагадую усім власниками магазинів, кав’ярень та інших приватних закладів, що хідники біля вас – це ваша відповідальність. Всі ці речі допоможуть нам пройти випробування снігом і впоратися з наслідками стихії", - написав мер міста.