thumbnail tw 20200904145900 9686Продукція компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед зникла з полиць найбільшої мережі супермаркетів АТБ. Відсутність напоїв Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes помітили клієнти АТБ, повідомляє LIGA.net

Офіційно в компаніях поки не коментують ситуацію, але одне зі джерел в компанії АТБ-Маркет підтвердив цю інформацію.

"Поставки продукції зупинені з боку виробника", - сказав він.

LIGA.net відправила запити в обидві компанії з проханням прокоментувати ситуацію.

Доповнено о 10:49 год

"ІП" Кока-Кола Беверіджиз Україна "постійно обслуговує більше 100 000 торговельних точок по всій країні і постачає продукцію без перебоїв. Будь-які незручності при пошуку нашої продукції в конкретному магазині пов'язані виключно з рішенням керівництва торгової точки", - повідомив в коментарі LIGA.net директор з комунікацій в Україні та Молдові Кока-Кола Беверіджиз Андрій Бублик.

Доповнено о 14:25 год

Один із топ-менеджерів АТБ неофіційно повідомив кореспонденту LIGA.net, що мережа розраховує на повернення продукції Кока-Кола на прилавки своїх супермаркетів. За його словами, зараз тривають переговори і є "позитивна динаміка".

Довідка: ТОВ "АТБ-Маркет" - найбільша мережа супермаркетів в Україні. Товарообіг мережі в 2020 році склав 149,8 млрд грн, що на 18,2% більше, ніж в 2019 році.