4898549Поліція у Варшаві затримала 32-річного молодика та його 31-річного колегу, яких підозрюють у крадіжці різних видів будівельних матеріалів, пише Іnpoland.net.pl

"Обидва громадяни України працювали у одного з варшавських підприємців, надаючи будівельні послуги. Чоловік допомагав їм виконати всі формальності щодо працевлаштування та законного перебування в Польщі", — сказав він у понеділок, 15 лютого, підком. Роберт Конюши з штабу поліції Варшави.

Як повідомляють служби, власник не скаржився на спосіб роботи нових працівників. Однак він зауважив, що деякі будівельні матеріали надто швидко закінчувалися.

Деякий час чоловік спостерігав та спілкувався з іншими працівниками. Коли підприємець виявив, що 32-річний чоловік та його друг скоїли крадіжку, він вирішив повідомити про це поліцію.

Під час обшуку місця проживання обох підозрюваних поліція виявила кілька десятків контейнерів з монтажними пінами, силіконом та кілька видів зовнішніх монтажних стрічок на загальну вартість близько 1000 злотих. Співробітники поліції вилучили викрадені матеріали.

32 та 31-річного українців затримали та помістили під арешт. За те, що вони привласнили чуже майно, їм загрожує до 5 років в’язниці.