vqsdsw bvz57ak3jteua2qfo47ff6j4iiid7hh5Поліція розслідує самогубство медсестри, що лежала з коронавірусом у місті Кам'янка-Бузька на Львівщині. 38-річна жінка викинулася з вікна 3-го поверху та загинула.

Про це йдеться в ТСН.

Відомо, що вона лежала у районній лікарні і на другий день госпіталізації вистрибнула із вікна та жодних передумов для цього, кажуть медики, у жінки не помічали. Навпаки, вона була досить активною. Її стан був середньої важкості.

«Вона була активна, вона була достатньо мобільною, самостійно пересувалася в палаті, коридором», - каже керівник Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис.

«Вона в одній палаті з своїм чоловіком була, в нормальних відносинах, більш була енергійніше, ніж чоловік... Підтримувала морально його, але встановлено, що вийшла до туалетної кімнати, зняла кімнатні капці і вистрибнула через вікно», - розповідає начальник Кам’янко-Бузького відділення поліції Іван Іваночко.

Це поліції розповів чоловік медсестри, який з нею лежав в одній палаті. Сам він з журналістами не спілкується. Відомо, що у жінки залишилося троє дітей шкільного віку.

Медики зараз намагаються з’ясувати, чи пов’язане самогубство з захворюванням на коронавірус, оскільки є дані, що вірус може впливати на нервову систему.

Нагадаємо, Форпост писав раніше, що на Львівщині медсестра з Covid-19 вчинила самогубство.