976567890Злодія в законі Андрія Недзельського, відомого в кримінальних колах як Андрій Львівський або Нєдєля, знайшли відпочиваючим в Греції. За словами очевидців, оголошений в міжнародний розшук авторитет не ховається і кожен день обідає в модному ресторані в центрі Афін.

За версією слідства, Андрій Недзельський у 2009 році розстріляв іншого кримінального авторитета – Олександра Семенова на прізвисько "Кацап".

Читайте також: У поліції повідомили, що "злодія в законі" з Львівщини позбавили статусу

У травні 2020 року повідомлялося, що в Києві поліцейські провели обшуки у Андрія Недзельського і виявили 400 тисяч доларів (28 мільйонів рублів) "общака". Також будинку у авторитету були вилучені чорна бухгалтерія, зброя, автомобілі, комп'ютерна техніка, старовинні ікони, предмети сакрального мистецтва та інші цінності.

Обшуки проходили в рамках розслідування справи про вбивство. У 2009 році у Андрія Недзельського стався конфлікт з бізнес-партнером - чоловік збирався поскаржитися на Недзельського кримінальним авторитетам, а це могло перешкодити Недзельському отримати статус злодія в законі. Незабаром бізнесмена застрелили в машині.

Доказів причетностіНедзельського до вбивства у поліції на той момент не було, і злодію в законі вдалося сховатися.

Він вважається "смотрящим" за центральним і західним регіонами України з 2012 року. Крім українських кримінальних лідерів, його підтримали і прихильники лідера злочинного світу Росії Аслана Усояна (Дід Хасан).