Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->
Депутати Львівської міської ради на сесії 16 листопада надали дозвіл ТзОВ «Львівські традиції» на встановлення меж ділянки на вул. Федорова, 23,38. Саме там мав бути готель до «Євро-2012». Відповідну ухвалу підтримали 43 депутати, передає ІА ZIK.
 
Своїм рішенням міські обранці надали товариству з обмеженою відповідальністю «Львівські традиції» дозвіл на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0659 га на вул. Федорова, 23 та площею 0,0909 га на вул. Федорова, 28 для завершення будівництва та обслуговування готелю з об’єктами інфраструктури за рахунок земель житлової та громадської забудови.
 
Відповідно до затвердженого Генерального плану міста Львова, ділянки перебувають в межах території історичної забудови внесеної до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Будинок №28 на вул. Федорова належить до пам’яток архітектури та містобудування місцевого значення.
 
Як йдеться у пояснювальній записці, на цій ділянці розташоване незавершене будівництво, об’єкт житлової нерухомості, що готовий на 12%. Ця ухвала дозволить в подальшому передати в користування земельні ділянки, щоб завершити будівництво готелю.
 
Під час обговорення стало відомо, що представництво Американського об’єднання комітетів для євреїв колишнього Радянського Союзу виступило проти ухвали, адже земля належить не місту, а державі. Саме тому ЛМР не має права нею розпоряджатися. На це чиновники заявили, що ділянка є в комунальній власності.
 
Депутат Валерій Веремчук зазначив, що представництво Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу завдала місту збитків на 100 мільйонів гривень.
 
Нагадаємо, депутати Львівської міської ради на сесії 8 червня погодили укладення договору купівлі-продажу частки, яка становить 100% статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю «Львівські традиції», між товариством з обмеженою відповідальністю «Інвестиційна компанія «Заграва» та Львівським комунальним підприємством «Агенція ресурсів Львівської міської ради».
 
Йдеться про купівлю «Агенцією ресурсів ЛМР» об’єкта незавершеного будівництва за адресою м. Львів, вул. І.Федорова, 23,28, що зареєстрований за товариством з обмеженою відповідальністю «Львівські традиції».
 
На вул. І. Федорова, 23, 28 знаходиться незакінчений чотиризірковий готель. Ціна об’єкта продажу становить 40 млн 500 тис. грн. Дата проведення остаточних розрахунків – до 18.00 30 червня 2017 року.