25157984 1223628467781492 1242713972506811978 nНародний депутат Тарас Батенко звернувся до спікера Верховной Ради Андрія Парубія щодо неприпустимості блокування законопроекту про встановлення індивідуальних лічильників газу.

«Пане Андрій Парубій, хочу повідомити Вас, що апарат Верховної Ради із невідомих причин блокує законопроект про встановлення індивідуальних лічильників газу. Без цього документу Україні вже з початку нового року загрожує справжній соціальний вибух і газовий колапс!» - висловлює свою стурбованість Тарас Батенко.

Нардеп зазначає, що вже більше тижня тому на засіданні профільного комітету УКРОП разом із колегами з інших парламентських фракцій одноголосно підтримали цей законопроект. Однак апарат Верховної Ради навмисно затримує його реєстрацію, регулярно посилаючись чи то на невірно оформлені супровідні документи, чи то на відсутність керівництва, що є звичайними відмовками.

«Народні депутати з УКРОПу є співавторами проекту закону. І ми наполягаємо на його найшвидшому ухваленні! Проголосувати його в парламенті потрібно саме до кінця року. Інакше десятки тисяч українських споживачів, які проти встановлення загальнобудинкових лічильників, можуть відключити від газу уже в перший день нового 2018 року!» - додає Тарас Батенко.