img 4693У Львові на стіні будинку, що на вул. Дорошенка, 7, створять мурал всесвітньо відомого оперного співака, Героя України Василя Сліпака. Про це повідомив представник ГО «Граніт» Андрій Мочурад, пише "Вголос".

За його словами, авторами ідеї є ветерани АТО, які хочуть, аби стіну біля їхнього закладу прикрасив портрет саме цього воїна, який загинув за Україну. Стіну на цьому будинку нещодавно відреставрували, тому і запропонували прикрасити її стінописом Героя. 

700282«Ми допомагатимемо у створенні стінопису як волонтери. За роботу плануємо братися вже навесні наступного року, – зазначив Андрій Мочурад . – Питання про те, яким буде зображений Василь Сліпак, ще обговорюється. Ескізу ще немає. Але його хочуть показати як багатосторонню особистість. З коштами обіцяли допомогти спонсори».

Довідка:

Василь Сліпак (20 грудня 1974, Львів — 29 червня 2016, Луганське, Донецька область) — всесвітньо відомий український оперний співак, соліст Паризької національної опери, волонтер, учасник бойових дій на Сході України. Позивний «Міф». Загинув у бою від кулі снайпера. Кавалер ордена «За мужність» І ст., Герой України, кавалер ордена «Золота Зірка».