20638851 1530066120383976 670748772671633568 nВчора, 18 грудня, у Львові близько 17 год по вул. Богданівська правоохоронцями був затриманий водій із ознаками алкогольного сп'яніння. 

Водієм виявився Тарас Дмитерко - колишній заступник міського голови Винник Уварова, радник міського голови Володимира Квурта та голова партії "Самопоміч" у Винниківській міськраді. Водій відмовився від огляду при свідках на місці події.

Патрульна поліція Львова офіційно прокоментувала інцидент на своїй сторінці у Фейсбук:

"Водій порушив вимоги дорожньої розмітки «1.16.3», що позначає острівці у місцях злиття транспортних потоків. Коли транспортний засіб зупинили, то у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Він при свідках відмовився від перевірки, чим фактично визнав свій стан. На нього склали протокол за керування у нетверезому стані та винесли постанову за ч.1 ст.122 КУпАП За порушення вимог розмітки проїзної частини доріг. Штраф - 255 гривень. Водій ознайомився з адмінматеріалами та підписав.

Тимчасово, до рішення суду, в чоловіка вилучили водійське посвідчення. Відмова від проходження перевірки на стан алкогольного сп’яніння на місці та у медичному закладі зафіксована на нагрудний відеореєстратор патрульних, які оформляли адміністративні матеріали. Наголошуємо, принцип патрульної поліції - перед законом рівні усі", - йдеться у повідомленні.

Дані наркологіної експертизи підтвердяться у найближчих 1-2 доби, кажуть у поліції.

 

Відео затримання можна переглянути тут.