uСьогодні, 22 грудня, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про контроль фінансових планів найбільших львівських комунальних підприємств. Про це інформує прес-служба ЛМР.

 «Цю процедуру ми встановлювали ще у 2007 році. Зараз ми хочемо визначити новим рішенням, запропонували всі кроки, які повинні робити керівники комунальних підприємств: найбільших 8 ЛКП. Ми для них визначили окрему процедуру, тобто кожного місяця ми будемо контролювати місячні фінансові плани», - зазначила директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

«Фінансовий план повинен будуватися ближче до кінця року і він має базуватися на факті трьох кварталів і прогнозі четвертого. Спершу це було навпаки: факт першого кварталу і три прогнози. Тому ми підійшли трошки іншим способом до цих важливих наших комунальних підприємств, щоб бути впевненими у цифрах і фінансових планах. Також згідно з цим рішенням, є щомісячний контроль, а не щоквартальний, аби відслідковувати як ЛКП рухаються по своєму плану і бюджету. Тобто це дасть нам більш детальний контроль», - додав заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків.