545415212531З вересня 2017 по жовтень в Миколаєві, Запоріжжі, Маріуполі, Енергодарі, Новій Каховці та Бердянську відбувався доброчинний проект «Схід- Захід-Єднання», який включав в себе виставку художників Володимира і Катерини Немир «Чуття образу» та численні майстер класи, презентації, зустрічі з громадськістю. Про це повідомила Наталія Шелестак на своїй сторінці у Фейсбук.

Проект був не комерційний і мав напрямок мистецько духовного просвітництва та служив розвитку контактів та співпраці жителів Сходу і Заходу та Півдня України. Він проходив на кошти як музеїв та виставкових залів так і за власний рахунок художників. Досвід цього проекту вже здобув продовження в інших програмах, зокрема у виставці «Вишивка єднає Схід і Захід» Нова Каховка,та інші. Завершився проект виставкою в місті Кропивницький.

Тепер організатори просять допомоги в доставці експонатів до Львова. Необхідно забрати роботи з Кропивницького (вул. Пашутинського 36, Галерея «Єлисавеград» тел. 050-207-2700) і довезти до Львова (творча майстерня вул. Крипякевича 21кв.1 050-159-1863). Об’єм складає приблизно 1 куб м живопису, полотно, і 5-6 коробок кераміки, вагою приблизно 40кг.