26168793 1491736440947644 4946556146769611111 nКомпакт-диски соціально-мистецького проекту "Пісні Війни" надрукують ще у 5 тисячах примірників. Цого разу - за кошт Мінітерства культури  та генералного штабу ЗСУ. Про це повідомила ініціаторка проекту Галина Гузьо.

"Чи могла я бажати кращого подарунка під завісу року? Аж ніяк ні! Скажу більше - не очікувала такого презенту! Тому ще більше цінно!!! Дякую!!! 
Вчора разом із "Наш Формат" ми відправили в ДРУК ще 5 000 примірників унікального для України компакт-диску #ПісніВійни (соціально-мистецький проект Пісні Війни). Це означає, що ще, як мінумум (бо ж диск слухає не одна людина!) п'ять тисяч воїнів, волонтерів, небайдужих українців зможуть мати Альбом сучасних фронтових пісень! Пісень, народжених там і тоді, коли людина опиняється на межі між життям і смертю, але продовжує боронити Рідну Землю! І такий подарунок усім нам - авторам та творцям проекту #ПісніВійни, всім його меценатам та вболівальникам - став можливий завдяки підтримці Міністерства культури України та Генералного Штабу ЗСУ: другий 5-тисячний тираж нашого CD буде виданий уже не за кошти небайдужих меценатів, які ми понад рік збирали з миру по нитці, а за державні кошти!!! 
Я сама спершу не повірила в те, що таке може бути. А воно, виявляється, можливо! І знаєте що - особисто я таку культурну політику лайк!!! Тож щирий респект Міністрові культури Євгену Нищуку та його команді.

Побільше б нам усім таких позитивних новин! Усім - веселих, світлих та мирних Новорічно-Різдвяних Свят!!!", - йдется у повідомленні.