5657567556Уже більше року минуло із того дня, коли перший трамвай повіз пасажирів трамвайною лінією на Сихів. Проте досі трамвайні зупинки в темну пору доби не освітлюються. Про це йдеться у петиції, зареєстрованій Антоном Лягушкіним, голоою організації «Львів'яни за електротранспорт» на сайті ЛМР.  

«Керівництво ЛКП "Львівелектротранс" неодноразово зверталося до ЛКП "Львівавтодор", яке було замовником будівництва трамвайної лінії на Сихів і отримувало на це фінансування, із проханням облаштувати освітлення трамвайних зупинок вздовж новозбудованої трамвайної лінії. Нажаль, досі ситуація не змінилася і трамвайні зупинки не освітлюються.

Тому прошу керівництво міста дати вказівку ЛКП "Львівавтодор" облаштувати освітлення зупинок трамвая вздовж трамвайного маршруту № 8 (на виокремленій колії) відповідно до вимог п. 4.11 "Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту" із забезпеченням мінімальної освітленості посадкових майданчиків і підходів до них на рівні 15 лк.» - йдеться у петиції.