0 O7Q 1u wp 37N5dN 768x486У Львові хочуть придбати проблискові маячки, щоб робота технічних служб ЛКП «Львівелектротранс» була безпечнішою, про це повідомляє Твоє місто.

Як зазначив львівський активіст, співробітник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександр Шутюк, у Ляйпцигу,  ремонтні машини, що обслуговують трамвайну контактну мережу  гарно і безпечно підсвічені.

Ці фото минулоріч з’явилися на ФБ сторінці ГО Зручне місто.

f1 0c42d
А так виглядає вечірній ремонт контактної мережі у Львові зараз
“Мигалка лише одна — на кабіні і з такого ракурсу її взагалі не видно, замість неї світяться лише тьмяні габаритні вогні, чого явно недостатньо. На жаль, наразі такі речі, як мигалки для службової техніки є для ЛЕТу далеко не пріоритетними і кошти виділяються на зовсім інші речі. Але наявність спецсигналів, як на мене, є дуже важливим питанням безпеки, тому в мене виникла ідея спробувати допомогти із цим Львівелектротрансу за допомогою перевіреного методу — спільнокошту”, повідомляє Олександр Шутюк.

Згідно офіційної відповіді Львівелектротрансу на інформаційний запит ГО Зручне місто, зараз на службовій техніці є лище 6 справних маячків при загальній потребі близько 30.