681c95ca2c140680383be2cbdc84c30a XL"Західнадрасервіс" має намір укласти УРП для видобутку на 6 площах в Івано-Франківській і Львівській областях. Про це повідомляє Depo.Львів.

компанія "Західнадрасервіс" (Івано-Франківська область) має намір укласти угоду про розподіл продукції (УРП) для видобутку на 6 площах в Івано-Франківській і Львівській областях. Про це сказано в повідомленні прес-служби Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

"Міжвідомча комісія по УРП прийняла до розгляду звернення ТОВ "Західнадрасервіс" про можливість укладання угоди про розподіл вуглеводнів, які будуть добуватися в межах площ Угнівська, Липниківська, Тисовецька, Тершаківська, Дібровська і Саджавська (Івано-Франківська та Львівська області), і доручила робочій групі у двотижневий строк розглянути звернення компанії й внести пропозиції щодо його підтримки", - сказано в повідомленні.

Раніше Державна служба геології та надр видала "Західнадрасервісу" спеціальні дозволи на розробку родовищ Мостище-Крехівської площі у Львівській та Івано-Франківській областях, а також - Гаврилівської площі в Івано-Франківській області.

У жовтні 2017 року "Західнадрасервіс" почав видобуток природного газу на Бистрицькому родовищі (Львівська область)."Західнадрасервіс" володіє Зіновій Козицький, основний власник нафтогазовидобувної компанії "Обрії".