454653Днями, військове містечко на територіі в/м 1 у Львові по вул.Кн.Ольги 1-5, огородила ТОВ «Львівська Мрія». Приблизна ринкова вартість будівель близько 300 тис. доларів США. Про це повідомив громадський активіст Руслан Тростинський.

"Сьогодні свій черговий нахабний крок зробило ТОВ «Львівська Мрія», яке продовжило захоплювати військове майно на територіі в/м 1 у Львові по вул.Кн.Ольги 1-5, і огородила ще одну ділянку з будівлями на ній, з приблизною ринковою вартістю близько 300 тис. доларів США.

Є вірогідність, що на огороджених територіях, дивним чином почнуть руйнуватися споруди військового призначення, які стоять на балансі КЕВ Львова. А що найцікавіше, що все це відбуваєтьсч впритул до огорожі ВСП Львова, а полковник Бобик має з цього приводу власні висновки.

Думаю, що громадськість мала б отримати відповідь і від місцевоі влади на чолі із Садовим А.І. на запитання щодо правомірності видачі забудовнику дозвільноі документаціі, виданоі компетентними структурами міста. 

Подібна ситуація відбувається і з іншими військовими містечками львівщини, як наприклад у в/м 7, що на вул.Городоцькій у Львові.

Без підтримки стимульованих чиновників, описані фокуси можливі тільки у цирку.

Але кожна вистава має як антракт, так і завершення", - йдеться у повідомленні.