danulukХоч це й не була інформація під грифом "цілком таємно", однак, вибори допомогли розібратися з переписом населення (принаймні так).

Радянсько-пострадянська мантра про місто-мільйонник, яка жевріє у Львові, і часто місцеві навіть ображаються, що немає мільйона у нас розвіяна (?)... 

З місцевих ЗМІ, від місцевих посадовців та політиків ми чули, що лише Сихів (не адміністративний район, а лише місцевість!) це ГІГАНТИЩЕ ледь не на 150, а комусь і всі 200 000 мешканців ввижалися. 
Як виявилося весь адміністративний Сихівський район це 115 тисяч тих, кому 18+.

Кажете там 85 тисяч неповнолітніх проживає? Сихівські Maze runner'

Не мільйон - це не є добре, це не є погано. 

І не знаю чи це має бути ціллю, хоча, враховуючи старіння населення, місту таки знадобиться нова/додаткова молодь, щоб працювати і сплачувати податки. Бо бюджет формується з податків громадян і підприємств (на яких ці громадяни працюють).

Отже з львівською пропискою маємо 577 980 мешканців 18+, що приблизно 75% від всіх місцевих.

Виходить, що неповнолітніх є приблизно 195 тисяч на все місто. Найбільш точно це може сказати Управління освіти - всі школярі + дитсадківці. 

Звісно, у списках виборців є помилки.

Є і природна міграція зі збереженням прописки і громадянства (принаймні в перші роки). 

Так, є ще ті, хто приїхав до Львова, але досі прописані в інших містах України. Найімовірніше вони замінили тих, хто зі Львова поїхав. Можливо, з невеличким приростом.

А ще ті, хто приїжджає до Львова щодня. Кажуть їх є 150 тисяч.

З усіма округленнями в "плюс" - місцевих є ~775 тисяч + 150К щоденних приїжджих = 925 тисяч з вересня по червень.

Туристів не рахуємо.

Якось так. Найточніша інформація є лише в мобільних операторів про своїх активних користувачів, які не вимкнули телєфон на ніч.