4983394034Шановні львів'яни, не подумайте нарікати на неприбране від снігу місто! Це було б вкрай несправедливо до нашого дорогого мера, котрий сьогодні прибув до Вашингтона, очевидно, вирішувати справи вселенського масштабу.

Хоча природа таки пожартувала з пана Садового і, втікаючи від рідних снігів, він, судячи з викладеного фото, потрапив в американську хурделицю. Але це навіть добре, бо може продемонструвати світовій спільноті свої навички відгортання снігу шухлею на камеру, що в нього виходить краще, ніж управляти містом.
Днями зустрів у Львові двох українських мерів, котрі стиснувши плечима, чесно зізналися: якби так прибирали сніг у їхніх містах, то тамтешні жителі їх би розірвали на шмаття.
Але Бог з тим снігом. Може, є сенс плюнути на господарку і витратити час на мандри світом, якщо від цього буде пряма користь Львову у формі реальних інвестицій. Бо знаємо, що в час війни львівський голова відвідав не одне європейське місто, відкрив офіс у Брюсселі, посміхався на камери на кількох континентах. Але поняття не маємо, який від того зиск Львову та львів'янам, крім споглядання у соцмережах селфі Садового на тлі архітектури чужих країв.
Тільки не треба вкотре розповідати про грандіозні задуми і прожекти. Ми не такі геніальні, як пан Садовий, тому нам достатньо буде почути просто цифри сум, які надійшли у Львів внаслідок безконечних світових турне мера-пілігрима.
 
Володимир Гірняк