487983498Тобто зараз просять поділити одну земельну ділянку на три з правом викупу. І зразу змінити цільове призначення під забудову багатоповерхівки.

На сесію 28 вересня 2023 року виносять питання 25 , яким таке собі просить поділити комунальну земельну ділянку , і тихенько змінити їх цільове призначення.
Історія: була собі будка - пункт прийому склотари. Бо збудувати щось житлове в тому місці було не можна, адже збоку був цвинтар, який вже за совєтів перенесли. Хоча купа кісток там далі в землі. і в охоронній зоні цвинтаря житло будувати - не можна. 
Там були поховані хворі на небезпечні хвороби, що багато разів ставало перепоною у забудові цієї території.
Але поки війна - чому б не загарбати багато земельки.
І чомусь для обслуговування будки оформили аж 11 соток.
Хоча на якій правові основі для обслуговування майже зруйнованої будки - міськрада розщедрилася на стільки землі - відповідь, напевне , очевидна.
Мало того, тут звідкись возсіяла адреса Грінченка 11А.
378783
Всі непарні номери Грінченка є по іншу сторону дороги - біля Чигиринської. І Гугл-карта видає інший будинок за Грінченка,11 А  саме біля Чигиринської, а не там, де розібраний пункт прийому склотари.
27732
Очевидно, документи тут шаманили не один посадовець.
А гляньте, де вони хочуть будувати? Тобто найймовірніше прихапають до існуючого будинку
Тобто прихапати фактичну прибудинкову територію житлового будинку, який існує тут давно. І територією якого користуються люди. Як так вміло міськрада подарувала право користування цією землею "потрібним людям - можна посібники з корупції писати.
3990343
Так от, поки активні на фронті чи для фронту, наші "підприємливі" депутати вирішили пропихнути такий собі подарунок таким собі невдалим бізнесменам (бо як бачите , збитків і зобов'язань у них - завалися).
Тому пишіть депутатам, міському голові - хай звертаються до правоохоронних органів щодо того, яким чином могли віддати в оренду кусок дороги і прибудинкової території іншого будинку.
Збирайте збори громадян і приймайте рішення, щоб таке заборонити. І передати землю мешканцям, які і так живуть в умовах надмірно ущільненої забудови, без скверів і парків. 
Алгоритм прописаний тут.
48834
Автор: Олеся Дацко