19732346 1590032404402386 6258067502462111500 nВсі інформаційні видання облетіла інформація про те, як Садовий в підтримку голодуючого мера Золочева, розправляється з незаконною забудовою. В цей час, коли у Львові люди потерпають від таких. Забудовується кожний клаптик землі, сквери, майданчики для відпочинку, дитячі майданчики. Це з більшого на орендованих за копійки земельних ділянках. З порушеннями норм ДБНів, з порушеннями всіх моральних норм.

Наша ГО «Народна Дія», вже майже п’ять років наголошує у всі інстанції, прокуратуру, правоохоронні органи про ці кричущі порушення. А їх могло б і не бути, якби на початках це зупинити. Але наші чиновники на чолі з Cадовим нічого не чують і бачити не хочуть. Горе-забудовники з тими порушеннями, а інколи і взагалі без проекту, дозвільних документів, без технагляду зводять будинки, які становлять неабияку загрозу вже сформованому середовищу, людям. Руйнуючи наші будинки, нашу власність. Є випадки, коли забудовники навіть через суд посягають на приватну власність мешканців, які роками нею користуються, бо,бачите, це заважає їх підприємницькій діяльності.

Через те ми роками, не маючи жодної юридичної освіти, не маючи коштів на адвокатів, вимушені в судах відстоювати своє право на гарантоване Конституцією гідне життя. Але це повинні робити не ми, а влада і мер, який є гарантом наших прав. Контролювати цю будівельну вакханалію, це так зване "ущільнення по-львівськи", повинні тримати на контролі спеціально створені департаменти з купою клерків, яких ми отримуємо за свої податки. Але вони ще всяко стараються нам зашкодити.

В нас є маса рішень судів на нашу користь, є скасовані недолугі містобудівні, дозволи на початок будівельних робіт, навіть є рішення про знесення і демонтажі. Але і вони не виконуються, бо "немає механізму". Ми виграємо суди, а ЛМР тут же заключає мирові угоди, або вдумайтесь - "узаконює незаконне" . І замість того щоб порушників покарати, їм дають заробити . Ми доведені до відчаю і тому так нас обурили подвійні стандарти наших владців. Десь махаємо кувалдою, а тут узаконюємо незаконне. Тому ми пішли на такий крок і почали акцію. Це поки попередження, якщо з нами не почнуть діалогу, ми готові до радикальних дій.

Вибачте що багато тексту але хочемо і просимо, щоб ті, хто прийде до влади, не брали до рук молотів. А краще запобігали таким вчинкам.

Долучайтесь, допомагайте. Ми цього потребуємо. Дякую