23376102 254913601702925 7257292952848817386 nКолись, у неіснуючій, на даний час, державі, яка називалась СРСР, існувало гасло:"вся власть народу". Зрештою не зле...але, розуміння цього гасла, зі слів Ульянова було інакше: "навіть кухарка може керувати державою".

І, по всій країні понеслись мудрагелики давати поради всім і усьому як жити, що робити, як ґаздувати, навіть русло ріки задумали змінити, колгоспи створити тощо. При цьому, не важливо, чи мав той порадник хоча б елементарні знання чи розуміння в тій справі, головне поважний вигляд та статус.

От, і повелась ця звичка в мізках людей і передавалась з покоління в покоління і на даний час залишилася незмінною та вкорінилась у людську свідомість, у, так звану, "громадську діяльність", більше того, на посадах люди без відповідної освіти тощо.

Дуже часто, люди не маючи жодного відношення до тієї чи іншої галузі, вважають себе вправі надавати поради і таке інше, зовсім не задумуючись про наслідки. Хтось викрикає гасла, спрацьовує "стадний інстинкт" і все, чорне відразу стає білим.

Гірко деколи, до сліз, спостерігати, як до цього часу постулати неіснуючої держави вкорінились в суспільстві.
Прийде людина, бідкається, що суд програли, корупція і тд. Вивчаєш справу, а там біда, і не в суддях. Проблема в представнику: позовні вимоги одні, мотивація інша, логічно-списловий зв'язок - відсутній...зате, як гарно та промовисто вєщал...і, як наслідок програв справу. А, хто винен? Звісно ж суддя, в країні корупція... Було б логічно, перед тим, як щось робити, задумайтись, що це чиєсь життя, якість якого може змінитись в сторону погіршення, завдяки саме вашій діяльності.

Не можна захищати права та інтереси осіб не будучи адвокатом, зрозумійте, це буде, як мінімум не якісно. Аналогічно, не можна встановити діагноз і призначити лікування не маючи відповідної медичної освіти.
В часі бойових дій не керує солдат командиром, він навіть може не здогадуватись чому саме такий наказ віддав командир...

Не можу і не вмію я реставрувати пам'ятки історії та культури, і не роблю цього, зате, я можу захищати історико-культурну спадщину в судах, чим і займаюсь.

Пора вже українцям з голівоньки той мотлох совковий викинути. "Страни совєтов" вже майже 30 років не існує.
Кожен має займатися своєю справою професійно. Тоді й якість життя в країні зміниться.