1 20881858 1553831837970666 4165132201938186925 nХоч впевнена - це не точна цифра, на жаль. А ви знаєте як живуть ці дітки в інтернатах?

Кожен раз спілкуючись з керівниками інтернатів чи будинку дитини ,чую такі слова :"Нам дуже не хватає памперсів, засоби гігієни, дитячого харчування" і т д . І це тільки найважливіше я озвучила, чого не хватає .

А чому ж так ? Невже в держави немає коштів на такі необхідні речі для діток? Ні, панове, гроші в держави є! Тільки витрачають вони їх на грати на митниці, які ж їм так необхідні виявляється! Витрачають вони їх на непотрібні поїздки, фуршети і тому подібне.

А в той час волонтери та просто небайдужі громадяни шукають, збирають, возять допомогу діткам. А ще крім цього сплачують податки, які потім наші держслужбовці використовують самі бачите як!!!!

А ще хочу згадати про старше покоління, яке так важко ВИЖИВАЄ в нашій країні. Ви бачили як живуть люди похилого віку в будинках пристарілих? Там теж аналогічна ситуація - брак засобів за доглядом, памперси і т д. Та там елементарного бракує. 

І коли я чую слова "Якби не ви, ми б вже тут померли ". Боляче чути таке, розумієте? Невже ці люди заслужили таке від своєї держави?Більшість з них все своє життя працювали для цієї держави! А зараз на старості їх ця ж сама держава просто залишила!

Боляче дивитись та чути все це! І нам однозначно потрібно прикласти усі сили та усім разом змінити це!

Бо так більше бути не може!!!!