1 e57e5n6s6h8 4870ot 1Юридичною підставою для припинення повноважень міського голови стала ситуація зі сміттям. Проте, це не єдина причина для такого рішення.

Фактично, Андрій Садовий вже давно не є головою Львова. Він перманентно з одного виборчого процесу заходить в інший, таким чином управлінські рішення не ухвалюються, проблематика міста не вирішується. Йдеться про абсолютну бездіяльність Андрія Садового. Ми з колегами зробили все, щоб він відновив хоч якусь комунікацію з депутатським корпусом, який репрезентує міську громаду для вирішення міських питань.

Ми спонукаємо його піти у виборчий процес і призначити замість себе заступника. Міський голова повинен гарантувати виконання рішень міської ради, натомість що ми маємо – прийнята ухвала про годину запитань до мера проігнорована вже двічі.

Особисто для мене, останньою краплею стало те, що він другий місяць ховає ухвалу, підготовлену мною і Маркіяном Лопачаком про те, щоб місто одноразово стимулювало військових-контрактників сумою 20 тис. грн. Зважаючи на те, що для Андрія Садового ця ухвала виникла в неправильному політичному середовищі, то він спочатку був категорично проти, потім казав, щоб ми разом її відкоригували, а тепер десь ховає. Тим паче, що грошей потрібно значно менше, аніж на будь-яку з програм адміністрації міського голови, які займаються піаром Садового.