52561494 1894912653952042 1806726070926311424 nСьогодні маю честь привітати своїх побратимів з 6-ю річницею створення ДУК ПС. І, дякуючи Богу, маю на сьогодні таку можливість. Не дивлячись на всі перешкоди і намагання внутрішніх ворогів знищити нас, як унікальну добровольчу структуру, ми є, бо сама Українська Нація покликала нас до боротьби і жоден політик, чиновник чи паркетний генерал не змінить нашого призначення і не викреслить бойову славу нашого Корпусу з новітньої історії України.

Ми присутні скрізь, де потрібно захищати українські інтереси.

Наша боротьба на східному фронті продовжується і буде тривати до остаточного звільнення всіх українських земель від російського окупанта. Героїчні чини в бою та повсякденна рутина на фронті – це про наші славні бойові підрозділи 1-го окремого батальйону Корпусу, яким командує друг «Тенгіз», а саме: 1-ша окрема штурмова рота ДУК ПС під командуванням друга «Да Вінчі», 3-тя окрема стрілецька рота ДУК ПС під командуванням друга «Гонти» та тактична група ДУК ПС «Сапсан» під командуванням друга «Сироти». Мої вітання славним командирам та бійцям бойових підрозділів ДУК ПС! Ваша звитяга та жертовність вже записана золотими літерами у військову історію нашої країни.

На лінії розмежування з окупованим Кримом несе бойове чергування 12-та окрема сотня швидкого реагування ДУК ПС під командуванням друга «Кулемета». Крим – це Україна! І саме ці хлопці будуть в авангарді визвольного походу на Південь. Мої вітання вам, друзі!

Резервні сотні ДУК ПС є у кожній області України. Це надійний тил та основа спротиву внутрішньому ворогу. Саме зараз, коли проросійські представники влади на догоду своєму кремлівському господарю здають інтереси України у всіх сферах життя, приходить час бійців та ветеранів Корпусу. Тільки тотальний спротив на всіх фронтах наблизить Перемогу. В час, коли політикани міряються рейтингами та обливають одне одного брудом в політичній боротьбі, наш священний обов’язок наростити внутрішній потенціал, згуртувати навколо себе ветеранів російсько-української війни та не дати ворогу знищити Україну. Вітаю всіх командирів та бійців резервних підрозділів Корпусу і закликаю до активного спротиву!
Вітаю Головний Штаб ДУК ПС на чолі з другом «Прутом» та всі його структурні підрозділи, Управління контррозвідки ДУК ПС та його співробітників!
Вітаю ветеранів ДУК ПС, які за різними обставинами відійшли від активної діяльності. Але пам’ятайте, друзі: ваш досвід та вміння необхідні ДУК ПС. Кожен боєць, що повернувся у лави додає Корпусу сили!

Згадую кожного, хто відійшов у Вічність, як на полі бою, так і в мирному житті. Пам’ять про вас надихає живих до боротьби! Всім рідним наших загиблих витримки та сили! Ви – наша родина, пам’ятаємо про вас.

Ув’язненим нашим бійцям – скорішого звільнення! Моє вітання другу «Іранцю», другу «Єгеру» та іншим бійцям, які проходять важкі життєві випробування. Ми – з вами!

Вітаю наших волонтерів, прихильників, вітаю наші сім’ї – всіх, хто невидимим фронтом стоїть за нашими спинами, підтримує нас та дає нам можливість успішно воювати!

Ми є і ми будемо! Не складемо зброю до остаточної перемоги Української Ідеї та відновлення територіальної цілісності України!
Хай наступний рік буде яскравішим та результативнішим у всіх напрямках нашої боротьби!