12221222222222У мене не все гаразд з головою? Не знаю як можна на це дивитись, розуміючи, що насправді все було не так.

Луценко Юга (це не помилка!), будучи генеральним прокурором України три роки і аж сьогодні на 1+1 розпинається, що в січні 2019 року сам подав на розгляд до ВР законопроект про державну зраду і просив накласти санкції проти медведчука (з малої літери!), але чомусь усе це не прийняли тоді! Чому аж в 2019?! Чому не засудили, а дозволили втекти стільком убивцям?!

Я хочу запитати: "А чому ти, сучий сину, нічого для цього не зробив до 2019 року?!"

Чому ви, лицеміри, сьогодні розпинаєтесь (на камери), як ви боролись проти колоборантів, зрадників держави?! Де для нас, простого народу, ваші посадки зрадників України?!

Чому ви, лицеміри, кажете, що 18 лютого 2014 року були на сцені майдану до пізньої ночі?!

Друзі, хто їх там бачив?! Кому Луценко з "кулявлоб" давали бронежилети?

Чому ви, лицеміри, розповідаєте (на камери!) про контрабанду через кпвв з і на так звані лнрднр і України, але чому ви дозволяли їм вільно пересуватись через кпвв - тоді під носом не бачили, а сьогодні під лісом уздріли?!

Знаю, що скільки клубочку не витись, а кінець буде!!!

А колишній міністр закордонних справ, пан Клімкін, тесть якого в березні 2015 отримав від карлика медаль" за освобождєніє Крима", то ніхто навіть не звернув уваги на це!!! "Політика", бля..брудна справа..."свадьба в Маліновке", хамєліонізм гетьманської булави" і рідної теплої ковдри.(

Фууу! Бридота!