12032078 926278284092464 5247245733944907330 nНасправді, трагічна подія відбулась у місті Кемерово. Так, це не Україна, але на цій пожежі загинуло безліч ні в чому невинних дітей. Нагадаю також минулорічну пожежу в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, де через недотримання норм пожежної безпеки загинули діти... Не варто і забувати про пожежу у нічному клубі "Мі100" у Львові...

Це дуже страшно, проте кожен з нас коли чує такі новини — співчуває, але навіть не задумується, що таке може спіткати кожного з нас. Ніхто не допускає думки, що, припустимо, при відвідуванні кінотеатру, або якогось розважального центру може опинитись у вогняній пастці, з якої вибратися Вам ніхто не допоможе. Банально не спрацює пожежна система, якої там або немає зовсім, або вона не працює.

Сьогодні я хочу звернутися до керівників торгово-розважальних центрів, комплексів та інших закладів масового перебування людей! Віднесіться серйозно та подбайте про пожежну систему у своїх закладах, не легковажте! Якщо Ви знаєте, що у Вас не все "чисто", що більшість документів щодо безпеки куплено і реальна картина не відповідає нормам, зробіть усе можливе, щоб через вас не постраждали люди, ваші відвідувачі. Зробіть це поки Ви можете щось змінити, коли ще не пізно.

Також хочу звернутися до спеціалістів у галузі пожежної безпеки. Ви можете допомогти виявити такі заклади, у яких не зовсім безпечно та є наявні ознаки недотримання безпеки. Просимо Вас повідомляти нас про порушення. Пишіть у приватні повідомлення, я особисто гарантую повну анонімність. За результатами виявлених порушень ми спробуєм створити комісію, яка намагатиметься усунути усі недоліки в роботі пожежної безпеки.

Oсь приклади порушення:

4568415415477777