2864276462732Сьогодні в Україні відзначають День молоді. На мій погляд це ще і день надії та сподівань, адже молодь- це не лише соціально-демографічна група, відокремлена на основі сукупності вікових характеристик і особливостей соціального стану, але і ті люди, від яких великою мірою залежить майбутнє нашої країни, кожного з нас!

Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло — формування особистості, розбудову суспільства. Сьогоднішня молодь дивує своєю прогресивністю, навиками, бажанням до змін та побудови чогось нового, що суттєво відрізняється від стериотипів та пережитків минулого.

Я пишаюся, що нашій країні, у нашому місті так багато активних молодих людей і сьогодні я хочу побажати їм, щоб їх бажання, їхні цілі не вдалось зруйнувати нікому! Стійте твердо на своїй позиції та робіть те, що ви вмієте робити найкраще.

Сьогодні також хочу звернутися до людей, які вже скоро, 21 липня, робитимуть свій вибір, від якого на пряму залежатиме майбутнє нашої країни. Я хочу аби в цей день ви довірили майбутнє не старим політикам, які роками здатні лише обіцяти. Я хочу хочу щоб в цей день Ви зробили достойний вибір на користь тих, хто має чіткі наміри будувати сильну та незалежну країну без порожніх обіцянок та гучних гасел! Довіртесь реальним вчинкам, а не яскравим картинкам з білбордів та екранів телевізорів! Довіртесь бажанню працювати та бажанню вчитися, а не досвіду, адже часто досвід- це не завжди добрі наміри та чесні вчинки!

З Днем молоді Вас! З Днем майбутнього!