AronecАндрій Садовий вперше прямо заявив про те, що потрібні позачергові вибори до ВР. Та й загалом медійна активність Андрія Івановича в останні дні зашкалює. Очевидно, що прокуратура дійсно щось готує. І готує щось серйозне.

Позачергові вибори звісно були б доречними для Садового, аби сховатися за мандатом нардепа. Але невідомо, коли вони будуть, враховуючи, що рішення про перевибори в руках Поезидента.

Але тут я пригадав, що минулого тижня, акурат після зустрічі Садового і Порошенка, Альона Бабак, нардеп від Самопомочі, заявила про здачу мандату. Замість неї мала б зайти №36 у виборчому списку Юлія Вусенко. Мала б...але не судилося, бо № 50 у тому ж списку - сам Андрій Садовий. І перед ним залишилось не 14 людей, а 7.

Скажете, я не вмію рахувати? Самі переконайтесь - http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP406…

З'їзд Самопомочі 23.03.2016 скористався "драконівським" законом і відкликав заяви семи нардепів. Залишаються ще 7, які напишуть добровільні заяви, або ж черговий з'їзд партії, який вже скоро відбудеться, відкличе і цих 7 людей. І вуаля, Андрій Іванович буде розбиратись із проблемою сміття у Львові вже на печерських пагорбах, у стінах ВР. Звісно, у Раді легше вирішити це питання, адже 11 років мерства йому не вистачило.