17022156 1399962683411718 1853020555137647364 nЯк привернути увагу громади? Які мають бути факти, фото, відео, кому вірять в цьому світі, особливо в Україні?

Знаєте, є такі люди, симпатія і дружба з якими виникає одразу і ти думаєш що всі люди такі, такою стала няня наших діток. Ми вже третя сім’я, що інколи жартівливо свариться до кого вона прийде. Діти її обожнюють, і кожен день питають, коли прийде наша няня… Тому що вона дуже добра, відповідальна, дійсно грається з ними, а не сидить в телефоні, завжди позитивна і любить людей.

Невже на доброті і щирості можна їздити? Ми досі не можем повірити, що це не сон, а правда.

14 травня біля 11 ранку моя сім’я на машині їхали на день народження до похресниці, няня теж була запрошена, бо вже давно більше ніж просто няня. Вона нас чекала на повороті с. Хоросно (траси Київ-Чоп) і ми поїхали з квітами, подарунками до ще однієї її вихованки. Святкування було людним, ігри, розмови…. Світло і віра в людей читається в лиці (теж маю такий мабуть недолік занадто довіряти людям). День народження було дитячим, ми всі бавились, та дівчина мала їхати в Миколаїв до родини, і близько 14-00 вона попрощалась з нами і до траси її підвіз тато іменинниці. Він пропонував завезти далі, та природня скромність і небажання надокучати і, можливо, сором’язливість не дають їй користуватись послугами людей (хоча це мої вже здогадки).

На наступний день телефонувала запитати як справи, як добралась і чи зможе до нас у вівторок прийти, писала смс, та відповіді від няні не було. В новинах чула про цей злочин, але і не здогадувалась що я знаю жертву злочину, навіть була якась образа на радіоведучих, яких більше схвилював ріст євро. І лиш через кілька годин всі пазли склались. Повідомив знайомий, зі словами:

«Сталось щось страшне і вона в жахливому стані!» Ми дізнались, що її зґвалтували, а хто це зробив, які в нього статки, біографія, не було відомо і не мало значення.

Гидко зараз читати коментарі про «сама сіла», «хоче нажитись», «сама дура» і в тому дусі. Тому що, якби Ви знали її хоч трохи часу, - з 200 відсотковою гарантією сказали б «НІ!, НІ!, Ні!».

Можемо сказати, і всі друзі підтвердять: Розумна, смілива, сильна і відважна, бо викликала поліцію, впізнала, не панікувала, не приховала, і захищає себе на противагу шаленого тиску і жахливого морального стану. А судовий процес - це ще той квест!

І так ми хочемо розголосу, бо він ґвалтівник, а не тільки «чистий» банкрот-мільйонер, на якого лиш наклепи зводять. Ми його не знаємо і знати не хочемо! Просто хочемо захистити свою близьку людину.