77777777666666666666688888888Список тих, хто вже покинув країну з «поважних причин», а насправді боячись за власну шкуру, вражає! Ті, хто мав би стояти пліч-о-пліч зі своєю країною та її громадянами — збирають валізи та тікають як миші.

Підприємці, депутати, лідери думок, політичні та суспільні діячі. Сподіваюсь, що у вас всіх квитки в один бік, бо вам краще не повертатись, вас тут вже не чекають.

У 2008 році, коли я виявився повним банкрутом, то всі ті, хто, відчайдушно рвали сорочку на грудях та клялись у своїй підтримці, раптом стали «абонент знаходиться поза зоною досяжності». Зараз щось подібне відбувається на загальнодержавному рівні. Ті, хто на всі свята для галочки натягали на себе вишиті сорочки та розроджувались проукраїнськими лозунгами, при найменшому кіпіші швидко покинули корабель Україна. Хлопці, ви лоханулись, цей корабель не тоне! Він просто скинув щурячий баласт.

Офіційно заявляю! Я та всі мої партнери, у всіх моїх бізнесах, залишаємось тут, на своїй землі. Залишаємось разом зі своєю командою, зі своїми працівниками. Regno та PORT Lviv Logistic Center працюють у штатному режимі! Моя родина теж в Україні, Юлия Городечна, наші діти та батьки.

Ми в себе вдома, нам немає чого боятись! Але в разі чого ми готові захищати те, що нам належить історично, по матері та по крові.