111111111Щодо вивозу сміття у Львові.

«Трагедія» набирає нових оборотів. Блокада, голодування Березюка, банер на міській раді із вимогою до Порошенка та Гройсмана.

В результаті політологи дискутують хто більше винуватий, експерти виносять настільки банальні пропозиції і видають їх за неймовірні інновації, «бабусі» пускають слюні і все повторюють, як мантру слова Садового. Ласкаво просимо в місто розумово відсталих.

Я обслуговую будинки по різних районах м. Львова…. точніше по всіх. В основному веду бухгалтерію ОСББ та управлінських компаній, отже всіх контрагентів по вивозу ТПВ по районах бачу. Часто в бухгалтерію телефонують люди і кричать, що платити не будуть, поки не вивезуть сміття. Мотивують свої вимого просто: «Я плачу і мені повинні вивезти». 

В результаті погані всі: компанії які вивозять сміття, ОСББ, голова ОСББ, ЖЕК, Порошенко, Гройсман, москалі, євреї… і моя компанія, яка неправильно нараховує плату за вивезення ТПВ.

Садовий в 90% - святий. Він один Д’Артаньян, всі навколо під@раси. «Піпл хаває» інформацію, яку як мантру запустили по підконтрольних ЗМІ. 

А тепер, що бачу я… і про це ніхто не пише і не говорить в голос (принаймні я не знайшов в ЗМІ жодної статті).

А я бачу масштабний процес перерозподілу ринку вивезення ТПВ у м. Львові. 

Перший крок – «АВЕ Львів» витісняють з Галицького району м. Львова. З порушенням процедури проведення конкурсу на ринок заходить «Грінера». В ряді місцевих ЗМІ зразу з’явилася інформація про те, що дана компанія «дотична» до Садового.

Потім поступово витісняють з ринку ДВ «Екосвіт». Продовжується тиск на «АВЕ Львів». «Санком» не може вивозити вчасно сміття, «бо нема куди».

Отже, зі слів Садового: «Як зазначив Андрій Садовий, у Львові лише два перевізника – «Грінера» та «Львівспекцомунтранс» – мають змогу вивозити ТПВ». Інші львівські компанії, за словами мера, не мають, куди вивозити сміття.

«Грінера» станом на сьогодні вивезла 100% своїх майданчиків. У ЛКП «Львівспецкомунтранс» не вивезені лише 14 майданчиків. Натомість критична ситуація склалася у «Аве-Львів», які мають понад 200 невивезених майданчиків, та «Санком», у яких не вивезено до 100 майданчиків. Компанія «ДВ-Екосвіт» зараз працює лише з ОСББ і має 33 перенакопичені майданчики. «Спецавтотранс» понад місяць зовсім не вивозить відходи», – сказав Садовий».

В результаті:

1) Галицький район – «Грінера Україна»
2) Франківський район – 22 червня розривають договір з «Спецавтотрансом» (зараз сміття вивозять «Грінера Україна» та ЛКП «Львівспекцомунтранс») вгадайте хто виграє конкурс на вивезення ТПВ в Франківському районі.
3) Личаківський район – За словами голови Личаківської РА Івана Лозинського, у їхньому районі є 111 сміттєвих майданчиків, це 333 контейнери для сміття. Перемогу у конкурсі на вивезення сміття отримали дві компанії-перевізники: ЛКП «Львівспецкомунтранс» та ТзОВ «Грінера Україна».
4) Залізничний район – ТОВ «AVE Львів», яке обслуговує будинки ЛКП «Граніт». Решта, а це 6 ЛКП, з 1 березня обслуговуватиме ЛКП «Львівспецкомунтранс».
5) Шевченківський район – ТзОВ «Санком-Львів», ТОВ «AVE Львів» та ЛКП «Львівспецкомунтранс». 
6) Сихівський район - ТОВ «AVE Львів» та ТзОВ «Грінера Україна».

І тут виникає закономірне питання: Якщо Львів у блокаді, то чому «Грінера Україна» (дотична до Андрія Івановича Садового компанія) і ЛКП «Львівспекцомунтранс» (підконтрольне Андрію Садовому) мають куди вивозити сміття, а інші компанії ні? Що це за вибіркова блокада така?

Прогноз:
За результатами «блокади» ТОВ «Грінера Україна» та ЛКП «Львівспецкомунтранс» потенційно забирають від 70 до 80 % ринку вивезення ТПВ у Львові. Садовий на цьому дуже добре заробляє, а винуватими залишаються Порошенко, Гройсман, «київська влада» і я…(я не фанат останніх, просто людей розводять як лохів і мені набридло цілодобово слухати просто відвертий «ідіотизм»)

Тож, шановні лохи, поки ви думаєте що хтось вас там блокує і поки ви живете в смітті із щурами, ваш любимий Андрійко з командою стрижуть, і потенційно, будуть стригти з вас ще більше бабла.
Написано за інформацією з достовірних і перевірених джерел.