Screenshot 2Псевдоісторичне

ЗА ЩО АНДРІЙ САДОВИЙ НЕНАВИДИТЬ ГІТЛЕРА.

З 30 червня 1941 року по 27 липня 1944 року при владі у Львові були нацисти. Нечувано: за ТРИ роки ці нелюди не побудували у Львові жодного сміттєпереробного чи сміттєспалювального заводу!!! ЖОДНОГО!!!!!!!!!!!! І хто після цього насмілиться кинути камінь у бік мера Садового, який не може нічого зробити ЛИШЕ РІК?!! (попередні десять не враховуємо).

Саме Гітлер, Гройсман і Порошенко зробили ВСЕ, щоб у Львові не було ладу зі сміттям!!!!! Ганьба їм за це і нечуване громадське "тьху!" Знюхалися проти такого волелюбного і незалежного бургомістра! Та він на самого Януковича плював! Не вірите? Даремно. Отак набрав слини до рота і як плюне - чисто як кобра! Очкова.

І Янукович до жуті Андрія Івановича боявся. Бувало зайде Віктор Федорович до себе в кабінет і питає: "Ну як там мілашка Садовий?! Ще не став на коліна? Ух, шалунішка!!! Люблю таких - просто білокурий ангел непокірності. Чимось навіть мені моїх страусів нагадує! Високий, сутулий, красівий і смішний. І боюся я його. Бо у нього амбіції. Бувало сяде на порозі і каже:"Федорович, ти зі мною не шуткуй, бо можу в знак протєста перерізать вєни Березюку. А Березюк, я вам скажу, це ще хуже Гітлєра і Гєбєльса"