1 829732728712987217Раніше ми згадували Карцева Олега, якого було нагороджено почесною грамотою «ПРАВИТЕЛЬСТВЕННОЙ КОМИССИИ РФ ПО ДЕЛАМ СООТЕЧЕСТВЕННИКОВ ЗА РУБЕЖОМ», але такий він був не один.

До вашої уваги представляємо ще одного представника зі списку нагороджених, який потенційно також може бути львів’янином. Принаймні його так ідентифікують відкриті джерела даних.

Сьогодні йтиметься про КАТАЧИН ОЛЕКСАНДРА ВАЛЕРІЙОВИЧА та пов’язаних із ним осіб.

За цим потенційним поціновувачем «рускава мира» закріплено статус засновника ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ЛЬВІВСЬКА МІСЬКА РОСІЙСЬКА ОБЩИНА", яку теж свого часу (02.07.2014р.) було зареєстровано за адресою м. Львів вул. Тараса Бобанича 1 (колишня назва вулиці – Короленка). Контактним номером телефону цієї організації зазначений номер, який в деяких базах підписаний як «Хімзавод» - +380681366563. Разом з ним, засновницею цієї юридичної особи є ШАХОВА ТЕТЯНА МИКОЛАЇВНА.

У громадському секторі Олександр Валерійович зазначений, як співзасновник ВСЕУКРАЇНСЬКОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ "РУСЬКА КУЛЬТУРА". Серед інших засновників у цій структурі є громадянин російської федерації - ГАСАНОВ ВАДИМ КАСИМОВИЧ, котрий відомий своїми шовіністичними висловлюваннями, а також підтримкою російської агресії проти України. 

Третім засновником цього фонду є АРБАТОВ КИРИЛО ВІКТОРОВИЧ, який вже нікому нашкодити не може. Станом на сьогодні чинним керівником фонду вказано ВАСІЛЬЄВА ВАЛЕРІЯ ЛЕОНІДОВИЧА.

КАТАЧИН ОЛЕКСАНДР ВАЛЕРІЙОВИЧ, окрім «громадської» та «благодійної», веде також і економічну діяльність. Цей чоловік є засновником ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ТОРГІВЛЯ.БУДІВНИЦТВО.ПЕРСПЕКТИВА." Зареєстроване це підприємство по вул. Городоцькій 174 у м. Львові. На скільки воно успішне судити складно. Керівником та підписантом на сьогодні вказаний МАСЛІЄВ ВАЛЕРІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ. Останній має зв’язки з одіозною та підсанкційною особою, деталі згодом.

Доповнює потенційний портрет Олександра Валерійовича доволі цікавий збіг – людина з ідентичним прізвищем та ім’ям була відзначена нагородою «Кавалер медали "Алексий - человек Божий"», як «Заместитель атамана русского казачьего общества Львовщины», щоб це не означало.

Тому до правоохоронних органів та органів державної влади України сформовано наступні вимоги:

  • провести детальний аналіз діяльності зазначених в дописі юридичних осіб;
  • скасувати реєстрацію цих громадських об’єднань зважаючи на їх проросійську та антиукраїнську діяльність;
  • ідентифікувати та притягнути до відповідальності чинних членів організацій;
  • здійснити детальну перевірку роботи ПРИВАТНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ТОРГІВЛЯ.БУДІВНИЦТВО.ПЕРСПЕКТИВА." на предмет протиправної економічної діяльності, та на предмет фінансування ним антиукраїнських організацій, діячів та заходів.

Джерело