1 763627836127832Кінець зими. Ранок. Сплю. Тут дзвонить мобільний і журналістка питає мене, чи ви (радикальні елементи,) будемо зривати концерт Sansay. Розказує. Виступав в Криму. Пів складу групу - росіяни. Любить нарот.

Цитата.

Во время финала национального конкурса SunSay отметил, что считает нормальным концерты в оккупированном Крыму. "У меня есть друзья по всему миру. Я конечно в курсе, что происходит, но есть культурные мосты. Везде есть люди, с которыми мы делаем что-то вместе. У меня большая связь с Россией, с Санкт-Петербургом, у меня там половина состава музыкантов. Но, конечно, я гражданин Украины, и я буду представлять Украину", - отметил певец.

Акції протесту Економічного бойкотного руху тривають у Львові 2 роки. Щотижня. Праворадикальні сили мовчать.

Мої) дівчата бойкотунки видихаються.

Отож дзвінок. Я в упор не знаю, що то за звізда. Я не знаю хто то. Не чув. Але тренованим голосом обіцяю йому піздєц і звертаюсь в Львівську міськраду з вимогою заборонити концерт.

Розумію, що зірвати концерт не вдасться. Але - невсеремось.

Але слава ЗМІ. Новина, що хтому Сансею піздєц облетіла всі медіа. Хоча більшість дівчаток журналісток писало осудливо. Мішаєм жить. Проте Гавнюк-пєвєц швидко здався.

Керівник культури від міськради Ірина Магдиш не відмінила концерт колаборанта. Але сказала, що може підтримає таку ініціативу. Тобто лист від ГО це не ініціатива. )

Потім той пєвєц ротом розказував, що волонтерить.

«Памагаєт уєхавшим із зони АТО». Цього 2022 року зробив тур росією. Тоді ж…

Борчині за культуру Львова депутатки міськради Юлії Гвоздович і Хомчин не бачили проблєм з виступом колаборанта у Львові.

Але їхня активна і пасивна позиція) повністю появиться згодом. Коли сюди спробують приїхати Іван Дорн і Потап.

Але про це теж згодом.

Пам’ятаємо. Як ви всі вмєстє бомбили Львів.

ПС. Якби журналістка Наталя не задзвонила, бо переживала чи ми не зірвем концерт її кумира, то… То купа львів’ян би заляпались в лайно.

Буває.)

1 87278327217837173

1 3763237618328328312

Джерело